Tel. +31 (0)638905991 info@olivier-ameland.nl
Welkom op Ameland!


De officiële aankomsttijd is vanaf 14.30 uur. 

Op de dag van vertrek dient u de woning vóór 10.00 uur te verlaten. Wij vinden het erg prettig als u voor dit tijdstip vertrekt zodat wij tijdig met het schoonmaken kunnen beginnen.

Het adres van de woning is;
Oliviershiem 5, 9163 EG  Nes Ameland.
Ons telefoonnummer is 0031 (0)6 38905991

Sleutelinformatie;
De sleutel vind u op het aanrecht. Bij aankomst is de deur open.
Bij het openen en op slot doen van de voordeur eerst de deurklink even omhoog doen. De ingang van het appartement is waar jullie de sauna in de tuin zien staan. De auto kunnen jullie voor huis parkeren in de berm.

SAUNA

Helemaal voor jullie prive hebben wij de heerlijk barrel sauna klaar staan!
Deze staat buiten in de tuin en heeft de vorm van een wijnvat. Het is een Finse sauna welke werkt op hout. Zorg dat de lade van de asbak een aantal cm open staat voor de beluchting voordat jullie de haard aansteken. Er staat een mand met hout in de kast onder de trap met aanmaakblokjes. Als het hout op is dan vinden jullie in de blauwe (papier) container extra hout welke jullie kunnen gebruiken. Het hangt af van het seizoen, het zal circa 25-45 minuten duren voordat de sauna op de gewenste temperatuur is. Hoe meer hout er in de kachel gedaan wordt, hoe warmer het zal worden. 

Restaurants – Afhaalmaaltijden en bezorgen 

In tijden van Corona zijn er vele restaurants geopend voor afhaalmaaltijden en soms hebben ze er ook een bezorgservice bij. Om jullie een beetje op weg te helpen hebben wij voor jullie hier het e.e.a. op rij gezet.
Ga naar deze link voor informatie