Tel. +31 (0)638905991 info@olivier-ameland.nl

Reserveer online, direct via ons reserveringssysteem en ontvang € 15,- extra korting!

Na goedkeuring ontvang je binnen 12 uur de officiële bevestiging van ons. De kans bestaat dat hij in de ongewenste post terecht komt. Niets ontvangen? Doe ons dan nog even een berichtje naar info@olivier-ameland.nl.
De totaalprijs is definitief behoudens systeem- en/of typefouten. Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Checkin & Checkout
Op de dag van aankomst bent u vanaf 14:30 uur welkom, op de dag van vertrek dient u het vakantieappartement voor 10:00 uur te verlaten.

Huisregels
Vakantieappartement Olivier is rookvrij en huisdier vrij. Op de dag van vertrek dient u het keukeninventaris schoon op te bergen & de vaatwasser te legen. Graag de afvalemmers legen in de zwarte container. Het beddengoed afhalen en in de badkamer neerleggen. Daarnaast willen wij jullie vragen om de verwarming lager te zetten als jullie het eiland gaan verkennen. 

Betalingsvoorwaarden
Na reservering ontvangt u binnen 12 uur de bevestiging per mail. Dit is tevens de factuur. Binnen 5 dagen dient u het eerste termijn a 50% te voldoen. Het resterende bedrag kunt u 8 weken voor aankomst overmaken. 

Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De totaalprijs is definitief behoudens systeem- en/of typefouten.

Heeft u een vraag? Wilt u ons mooie vakantieappartement huren? Laat het ons weten!

Contact formulier

 

12 + 3 =

Hein & Nicole
Oliviershiem 5
9163 EG Nes Ameland
Tel: +31 (0)6 38905991 Nicole
Tel: +31 (0)6 51979326 Hein
Mail: info@olivier-ameland.nl