Tel. +31 (0)638905991 info@olivier-ameland.nl

Reserveer online, direct via ons reserveringssysteem en ontvang € 25,- extra korting!
Onze in- en uitcheck dagen zijn voornamelijk op de vrijdag en de maandag. 

Na goedkeuring ontvang je binnen 12 uren de officiële bevestiging van ons. De kans bestaat dat hij in de ongewenste post terecht komt. Niets ontvangen? Doe ons dan nog even een berichtje naar info@olivier-ameland.nl.
De totaalprijs is definitief behoudens systeem- en/of typefouten. Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Checkin & Checkout
Op de dag van aankomst bent u vanaf 15 uur welkom, op de dag van vertrek dient u het vakantieappartement voor 10:00 uur te verlaten.

Huisregels
Vakantieappartement Olivier is rookvrij en huisdier vrij. Op de dag van vertrek dient u het keukeninventaris schoon op te bergen & de vaatwasser te legen. Graag de afvalemmers legen in de zwarte container. Het beddengoed afhalen en in de badkamer neerleggen. Daarnaast willen wij jullie vragen om de verwarming lager te zetten als jullie het eiland gaan verkennen.

Betalingsvoorwaarden
Na reservering ontvangt u binnen 12 uur de bevestiging per mail. Dit is tevens de factuur. Binnen 5 dagen dient u het eerste termijn a 50% te voldoen. Het resterende bedrag kunt u 8 weken voor aankomst overmaken.

Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De totaalprijs is definitief behoudens systeem- en/of typefouten.

Wij zijn Hein (41) en Nicole (37) en zijn allebei geboren op Ameland. Al 17 jaar zijn we samen en sinds kort ook echt een gezin met 2 lieve kindjes. Mathijs (juni 2020 en Mirre okt 2023). We vinden het leuk om gasten te ontvangen, vele gasten komen dan ook ieder jaar weer terug!  

Hebben jullie vragen?
Willen jullie ook op vakantie naar Ameland in ons mooie vakantieappartement? 

Laat het ons weten! Je kunt gemakkelijk online een reservering maken in ons reserveringssysteem, je krijgt dan ook 25,- korting! Of mail naar onderstaand mailadres. 
Ons emailadres is  info@olivier-ameland.nl 

Groetjes en wellicht tot ziens op Ameland!

Hein & Nicole
Oliviershiem 5
9163 EG Nes Ameland
Tel: +31 (0)6 38905991 Nicole
Tel: +31 (0)6 51979326 Hein
Mail: info@olivier-ameland.nl