Tel. +31 (0)638905991 info@olivier-ameland.nl
LASTMINUTES en AANBIEDINGEN

Contactloos verblijf
Tijdens het verblijf in ons vakantieappartement ligt de sleutel voor jullie klaar. Deze vinden jullie in de voordeur van het appartement waardoor er een contactloos verblijf is. Mochten jullie vragen hebben, bel mij op onderstaand telefoonnummer. Wij helpen graag. Ook horen wij graag hoe laat julie de veerboot nemen, zodat wij tijdig klaar zijn met de schoonmaak. Bij het openen en op slot doen van de voordeur eerst de deurklink even omhoog doen. 
De ingang van het appartement is waar jullie de sauna in de tuin zien staan. Niet te missen! De auto kunnen jullie voor huis parkeren in de berm. 

Wagenborg veerdienst regeling
Willen jullie de auto meenemen naar Ameland? Voor informatie over de veerdienst kijk op www.wpd.nl.
Hier kunt u online reserveren voor de auto of telefonisch bellen met de reserveringslijn: 0900-9238. 
I.v.m. corona worden de gasten die de auto meenemen naar het eiland verzocht tijdens de overtocht in de auto te blijven zitten. Kijk voor de actuele informatie m.b.t. corona op de website van Wagenborg.
Vanaf 01 juni is het verplicht een mondkapje te dragen op de veerboot.

Parkeren in Holwerd
Parkeren op de pier in Holwerd gaat sinds kort met kentekenplaat herkenning. Bij aankomst van de slagbomen kun je met je betaalpas van de bank het parkeerterrein betreden. Bij uittrijden kun je contactloos betalen bij de slagbomen of vooraf de ticket voldoen bij de parkeer automaten. 

Bubbelbad & sauna
Geef bij aankomst graag jullie telefoonnummer door zodat wij jullie een filmpje via whats app kunnen sturen hoe het bubbelbad in werking gaat. Daarnaast staat de sauna bij aankomst voor jullie gereed. Zorg dat de lade van de asbak een aantal cm open staat voor de beluchting voordat jullie de haard aansteken. Er staat een mand met hout in de kast onder de trap met aanmaakblokjes. Als het hout op is dan vinden jullie in de blauwe (papier) container extra hout. 

Hebben jullie verder vragen tijdens het verblijf schroom niet om ons te bellen of te berichten. Ook bij kleine problemen als bijvoorbeeld lampjes kapot zijn o.i.d., laat het ons graag weten.